Brudeopsætning på din specielle dag

Få en prof. styling af hår og makeup på den store dag. Nyd dagen i fulde drag, med bevidstheden om at stylingen er i sikre hænder. Du er sikret en høj kvalitet, personlig rådgivning og en holdbar styling som holder hele dagen.

Jeg kommer til dig, hjemme hos dig selv, eller på den aftalte lokation. Med god tid og med roligt nærvær, samskaber vi den smukkeste version af dig. Et unikt og fuldendt look som passer 100% til dig og din personlighed. Det er ydest vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas og uden stress, får en fantastisk oplevelse.

Du har mulighed for at booke en prøve-session hos mig, hvor vi bliver enige om looket, alt  fra farver i makeuppen, selve håropsætningen, div. rådgivning af pleje af huden mm. og en skædersyet tidsplan på dagen som passer til dig.  - Lad os mødes ca 2-3 uger før den store dag. - Er du i tvivl om detaljerne,  så lad mig inspirere dig til et look som får dig til at stråle! - Og hvor jeg imødekommer alle dine ideer , ønsker og behov.

Book også makeup og hår til dine brudepiger og dine gæster. En  særlig mulighed for ekstra hygge, samvær og ultimativ forkælelse med dine nærmeste, fra morgenstunden af.  - skriv til mig for et samlet tilbud, inkl. kørselgebyr og alle materialer.

Pris eksempel: Fuld brudestyling på dagen (ca. 2,5 timer) inkl. makeup & hår, samt prøve-session og personlig rådgivning (1,5 time) inkl. materialer FRA pris 2850 kr. + kørsel.