Menu

Velkommen i salonen, et frisk pust i vante omgivelser.

Vi står klar til at forkæle dig og dit hår. Her er hygge og prof rådgivning i højsæde. Så kig ind og få inspiration til en ny frisure. Eller få lagt din makeup til en festlig leglighed. parkering lige ved døren.

Menu

wip

Information omkring Spray Tan!


Spray tan er en sund måde at blive lækker brun på og er et sund alternativ til solarie.
Du altid meget velkommen til at kontakte os hvid du har nogle spørgsmål.


Hvordan virker det ?


Måden det foregår på er ved at man påføre huden et tyndt lagt tanning væske der indeholder DHA som er et sukkerstof der får hunden til at blive brun. væsken er ufarlig og fri for parabener. Der ingen risiko som man kender fra solaire og En spray tanning behandling holder typisk 5-10 dage alt efter hvordan huden plejes.


For at opnå bedste resultat!


For at opnå de bedste resultat er der nogle få ting du bør bide før og efter behandlingen. Det har vi her prøvet at beskrive i tre punkter. Hvis der noget du er i tvivl om eller gerne vil vide er du altid velkommen til at kontakte os og vi hjælper gerne med råd og vejledning.


1. Sådan gør du før


For at få det bedste resultat, skal du peele huden dagen inden (eller om morgenen på behandlingsdagen). Det kan enten gøres med en bodyscrub eller handske. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen – også med håndklædet bagefter. Prøv så vidt muligt at undgå antiperspirant deodorant på behandlingsdagen samt bodylotion. Det flotteste resultat opnåes med helt ren og tør hud. Tanning væsken du bliver sprayet med indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til 6 timer efter. Du kan se farven med det samme, men du vil først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad. Du bestemmer selv om du vil bade efter de 6 timer eller om du venter til dagen efter – resultatet bliver det samme.
Skal du ud samme aften, så sig det til os inden behandlingen starter, så skal vi nok sørge for at farven er super flot til samme aften. Bare husk at have sort tøj på, da farven som bekendt kan smitte lidt af indtil du har badet 😉


2. Selve behandlingen


Behandlingen foregår ved, at en person sprayer hele kroppen over med tanning væske. Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning af Tanning Danmark. Tag noget løst mørkt tøj på bagefter og hvis du er kvinde, skal du helst undvære bh. Du vil være flot brun, når du forlader forretningen og husk farven skal sidde 6 timer, før du må bade.
Selve behandlingen tager ca. 15 min og du vil kunne mærke væsken på huden en times tid efter. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på – kun hvis det er stramtsiddende.


3. Efter behandlingen


I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Man kan dog forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbruner spray som kan købes i salonen. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en lille mængde af samme stof som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere.  Du kan ligeledes købe en masse andre produkter fx bodylotion, bodyscrub. Spørg hvis du er i tvivl.